Ηλιοδωρος

Στην Εντατική μετα το εμβόλιο 55χρονος ..Σταματησαν οι εμβολιασμοί και η Μαρεβα την κοπάνησε..

Share:


 

Ο 55 χρονος Υποδιοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου δύο 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του (Pfizer/Biontech) και ενώ μέχρι τότε αισθανόταν υγιής, ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, παρουσίασε πυρετό και μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή του. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, του οποίου είναι υποδιοικητής και αμέσως μετά, λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του, διασωληνώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας, όπου η κατάστασή του κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρή και διαπιστώθηκαν βλάβες και δυσλειτουργίες σε πολλά ζωτικά του όργανα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη και η ζωή του απο το δήθεν  ακίνδυνο εμβόλιο!!!

Οι εμβολιασμοί σταμάτησαν σε ολα τα Νοσοκομεία της χωρας μετα και την ενέργεια του Χειρούργου Γιατρού απο τη Χαλκίδα κ.Αντωνίου οτι δεν εχουν αδειοδοτηθεί τα εμβόλια .Δεν υπάρχει άδεια από την ευρωπαϊκή commesion για τη χρήση γενετικών τροποποιημένων φαρμάκων και εμβολίων.

Αρνήθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας τον εμβολιασμό , το ίδιο έγινε και στο Νοσοκομείο Βόλου και γενικά διαδόθηκε παντού σε ολη τη Χωρα. Στην ουσία δεν μπορεί να αδειοδοτηθεί γιατί είναι γενητικά τροποποιημένος οργανισμός.

Υπάρχουν κανονισμοί της Ε.Ε και συγκεκριμένα:

 1) αρ. 1,1παρ.4, 5παρ.2,3, 6 της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ/06-11-2001), Παράρτημα Ι Μέρος ΙVπαρ.3.2.1.1.

 

2) αρ.1,2παρ.4, 12-19-24 της Οδηγίας 2001/18/ΕΚ/12-03-2011, Παράρτημα ΙΑ` και ΙΙ,ΙΙΙ

3) αρ.2,3,4,6παρ.2α,γ,3 και αρ. 10,12, 14παρ.7,8,9 Κανονισμού 726/31-03-2004, που διαβάζεται σε συνδυασμό με τις δύο προαναφερόμενες Οδηγίες και του ν.1316/1983.

Τα αρ.51,52 ν.4764/2020 για τον εμβολιασμό ειναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και υπερισχύει ο Κανονισμός  726/2004 της Ε.Ε.

Ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του προσπαθούν να βρουν λύσεις να τρυπήσουν τους Έλληνες και την ιδια ωρα η υπέκομψη Μαρέβα του τον ΠΑΡΑΤΗΣΕ και Εξαφανίστηκε για να μην εμβολιαστεί οπως ειχαν ανακοινώσει..Τελικά ο Μητσοτάκης πηγε και εμβολιάστηκε μόνος του!!!

Η Μαρέβα την ΚΟΠΑΝΗΣΕ!!!

Ο Μητσοτάκης εχει αναστατωθεί την ψάχνει όπως ψάχνει τρόπο να ξεφύγει απο τον Κώδικα της Νυρεμβέργης για τα ανθρώπινα δικαιώματα περιφρούρησης της υγείας και της προσωπικής ελευθερίας του ανθρώπου και προσπαθεί με την Ιατρική Κυβερνητική Μαφία που ζήτησε και ασυλία να εμβολιάσει Υποχρεωτικά  τους Ελληνες με γενετικά τροποποιημένα εμβόλια χωρίς άδεια και με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και τη ζωή των πολιτών της Χώρας.

Τοσα νεύρα τον επιασαν τον Μητσοτάκη που σταμάτησε τον ΑΓΙΑΣΜΟ των ΥΔΑΤΩΝ…με πολιτική απόφαση αλλα ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΟΥΝ που την ανακοίνωσε ο ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ κ.Πέτσας και την Δευτέρα 04/01/21 συνεδριάζει εκτάκτως η Ιερά Σύνοδος.

Η κατάσταση είναι φορτισμένη και απο τους εμπορικούς συλλόγους στη Χώρα μετα το νεο κλείσιμο των επιχειρήσεων τους που βλέπουν ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ της εργασίας τους και ολα αυτά λιγο θέλουν να ανάψουν το φυτίλι της Εξέργεσης.

ΠΗΓΗ  https://amazonios.net/stin-entatiki-meta-to-emvolio-75chronos-stamatisan-oi-emvoliasmoi-kai-i-mareva-tin-kopanise/?fbclid=IwAR2qTaKoUBUbQz93zcMP04Xkoz1IXnE1OoboNiMB8XrlVRAXlCF_kloe4pI

 =============================================
ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
=============================================
ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ SITE ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ: https://www.aitherikigrafi.gr/
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
Ε.ΣΥ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 3 - ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5, ΛΑΡΙΣΑ, ΤΗΛ. 2411117889

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αλήθεια...ξέρεις τι "ψηφίζεις"; - (Βίντεο) Ιδρυτικές διακηρύξεις

Σε προηγούμενη εκπομπή αποδείχθηκε περίτρανα το πώς μέσα από την  "κάλπικη εκλογική διαδικασία" μας κλέβουν το όνειρο της δημοκρατ...